Dalacin T Toner Jerawat - Megasale4u Online Shop
    CHANGE CURRENCY
    LANGUAGE
  My shopping cart
(no items)

 
    HOME
    REGISTER
    PRICE LIST
    FEEDBACK
    ABOUT YOUR SHOPPING CART
    SHIPPING AND PAYMENT

Login:
Password:

forgot password?
    CATALOG
  (c)TAWARAN ISTIMEWA BULAN INI
  CARA PEMBELIAN DAN PEMBAYARAN
  CONTACT
  HiGoat Susu Kambing
  PENAPIS AIR
  PRODUK MINDA
  TESTIMONI
  TUALA WANITA
  Petua Kecantikan Tradisional
  Produk Kecantikan
      Ain's Beauty
      Allissa
      Blackhead Toner
      BML
      Dalacin-T
      De'Putih
      De'Wajah
      Giffarine
      Mary Kay
      Natasya
      Nouvelles Visages
      Nuriz
      Ronasutra
      Rzac
      SecretLeaf
      Sendayu Tinggi
      Succi Magic Cleanser
      Tia Amelia
  Produk Kesihatan/ Dalaman Wanita
  Produk Pelangsingan Badan
  Slimming Suit
  Masalah Rambut
  Rawatan Payudara
  Bedak Ronasutra
  KAIN SULAM
  Breath Spray
  Produk Kehamilan & Lepas Bersalin
  PRODUK PENCERAHAN (collagen)
  Produk Untuk Lelaki
  Perfume
  Barangan Perhiasan
  RAWATAN MATA
  RESEPI PILIHAN
  Cerita Lawak
  RUANGAN NASIHAT KESIHATAN
  Hentikan Ketagihan Merokok
  BICARA SEMASA
SEARCH:

    
search in results

TAWARAN ISTIMEWA
HARI RAYA


FREE FACIAL
Apabila membeli
Satu set Skin Care
(tdk kira brand)


FREE HERBAL SAUNA
Apabila membuat
Rawatan Body Scrub
Atau Body Massage


FREE HAND
WHITENING SCRUB

Apabila membuat facial


HARGA UNTUK RAWATAN
Facial Special Treatment RM40.00;
Body Scrub RM40.00;
Body Massage RM40.00
Herbal Sauna RM30.00
 



 

ONLINE SUPPORT

Yahoo! Status (online/Offline)

PENGURUS
019 2663660
atau
0104231630

    YOUR INFO

Iklan Statik RM30/Thn

Register Forex

IKLAN Bisnes

For Ads Here e-mail
support@megasale4u.com

 

 

WEB STATTISTIK

 

    TEXT BANNER

magesae4u | RAMBUT gugur | Kecantikan | Allissa | Des Sylim | JDM5 | LAX5 | LAX9 | Leesa Formula | Sendayu Tinggi  | Biodex | D'navachee | EXAMO | Femaling Mayfirst | Gamogen | Herba Maharani | Jamu Mak Dara | Jelitayu | Jus DRII | Leesa Formula | Mas Cotek | Qshe dcl | Sendayu Tinggi | Soy Collagen |
 
Link exchange
 

Click here to join bisnes_kita
Click to join bisnes_kita

 

 

Banner 468 x 60 RM40/Bln

alphalipid2u

alphalipid2u

Home / Produk Kecantikan / Dalacin-T
Printer friendly version Printer friendly version

Dalacin T Toner Jerawat

RM48.00
 
Dalacin T Toner Jerawat

(vote(s): 36)

In stock: no
Shipping freight:  RM6.00

Discuss this product
(91 post(s))

Rate this item
Excellent
Good
Average
Poor
Puny

DALACIN T is an antibiotic lotion used on the skin to help treat acne.DALACIN T works by decreasing acne lesions and/or stopping the growth of skin bacteria that cause acne.
DALACIN T is not addictive.
How to use DALACIN THow much to use and howto use it:
1. Shake the bottle immediately before use.
2. Apply a thin layer twice a day to the affected areas of the skin.
3. Avoid contact with eyes, lips andmucous membranes.

DALACIN T

Dalicin T adalah sejenis toner jerawat yang amat berkesan menghilangkan jerawat dalam masa yang singkat. Keberkesanannya menghapuskan jerawat dan menghilangkan parut menjadikan produk ini sebagai sesuatu yang mesti dimiliki oleh setiap remaja yang mempunyai kulit bermasalah dengan jerawat.

Penggunaannya mudah. Selepas muka dicuci, sapu toner ini ke atas kulit muka dengan rata. Dalam beberapa hari jerawat hilang dan jerawat baru juga tidak tumbuh lagi. Dalam beberapa minggu parut-parut hitam juga hilang. Selepas sebulan penggunaan kulit akan kelihatan bersih dan tiada jerawat , tiada parut. Kulit dengan sendirinya akan kelihatan cerah, berseri.

Sesuai dipakai oleh lelaki dan perempuan yang menghadapi masalah jerawat.
Apabila jerawat telah hilang, seeloknya penggunaan dalacin t ini diberhentikan. Tukar dengan acne skin care yang lain kerana penggunaan dalacin-t dalam tempoh yang lama akan mengeringkan kulit. Bagi mereka yang mempunyai jerawat2 kecil atau besar yang sukar sembuh amat elok menggunakan dalacin t ini.


DalacinT ini adalah sejenis toner. Untuk mencuci muka yang paling bagus utk kulis jerawat dan menghilangkan parut ialah sabun snow white. Boleh beli separuh dengan harga RM30.00 sahaja.

Harga Dalacin T RM48 sebotol Beli 2 botol = RM45 x 2 = RM90.00 Pos RM6.00 TESTIMONI PENGGUNA:

1. Yusniza
Ok sangat kak, tu yang saya nak beli lagi ni. nak simpan stock. Kira dalam seminggu pakai kan, memang ada perubahan. Kulit muka lebih cerah sebab parut jerawat makin pudar n makin ilang. Jerawat pun tak de lagi.

2. Saya Maslita. Umur 17 tahun dan sejak tahun lepas kulit saya ditumbuhi jerawat yang banyak dan besar2. Selepas menggunakan produk ni dlm seminggu, jerawat nampak kecut dan tidak ada tumbuh baru. Selepas sebulan, ramai yang tegur kulit saya semakin cerah dan tiada parut lagi.

3. Saya Nadzri, pelajar IPTA. Mempunyai jerawat kronik sehingga ada nanah dan keluar air bisa. sedih bila mengadap cermin lihat kulit muka mgerutu dan sakit. Selepas guna dalacin t utk seminggu ada rasa kelainan. jerawat kering, dan jerawat baru tidak tumbuh lagi. lepas sebulan semua rakan terperanjat. tu yg beli sedozen ni..bukan saya pakai tapi kawan 1 kolej dah kerumun saya nak...gagagaga..


Do you have any questions about Dalacin T Toner Jerawat?

Please use the following form to request information.

Your name:

Email:

Please specify what exactly would you like to learn about Dalacin T Toner Jerawat:


Banner 468 x 60 RM10/Bln

alphalipid2u


 

 

NEWS

 

30.05.2013
AURAWHITE PROD PENCERAHAN UTK WANITA DAN LELAKI

02.10.2010
PRODUK PENCERAHAN DAN KECANTIKAN KULIT

03.06.2010
PRODUK PELANGSINGAN YANG BERKESAN DAN SELAMAT

24.12.2009
GLOWZ ~PRODUK PENCERAHAN

25.11.2009
PRODUK PENCERAHAN PALING MUJARAB

06.11.2009
PENGGUNAAN KAD KREDIT

Subscribe for the newsletter:



PAYMENT 

No Akaun:14150011813058

Nama :FAUZIAH BT AB AZIZ

 

No Akaun:114320072166

Nama :FAUZIAH BT AB AZIZ

 

Setiap transit pembayaran mestilah di e-mail / SMS kepada kami untuk pengesahan:

019 2663660
atau
0104231630
 

 

Iklan Statik RM50/Thn

PENGHANTARAN

 

 

Powered by Megasale4u.com
webmaster

 

[ Home | My shopping cart | About your shopping cart | Shipping and payment | Price list | Register ]

 

Semua maklumat didalam laman web ini adalah dilindungi dan tidak boleh diulang guna didalam apa jua bentuk tanpa persetujuan dari pihak Megasale4u.com. Semua bahan perdagangan yang dipaparkan serta digunakan di laman web ini adalah di bawah hak cipta individu atau cap perdagangan syarikat pengeluarannya.

Designed and Maintained by WEBMASTER

Copyright © megasale4u . 2008 All rights reserved®.